Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

 The Brand is Dead! Long Live the Brand!

08 Dec 2017

Marti, 12 decembrie de la ora 15 ora Romaniei nu ratati webinarul sustinut de Paul Hitchens, CIM course director si trainer Oxford College of  Marketing. 

Paul ne promite un webinar care deschide o perspectiva  asupra viitorului brandurilor.  Intrebarile la  care doreste sa ofere insight-uri sunt:

  • Ce inseamna brandurile pentru consumatorii de maine?
  • Ce intrebari vor pune clientii organizatiilor?
  • Cum pot oamenii de marketing sa influenteze  modul in care organizatiile incep sa raspunda acestor nevoi in crestere?

Paul este autorul a doua carti ghidate cu privire la branding: "Managementul marcilor - intr-o saptamana" si "Creati brandul perfect" (publicat de Hodder & Stoughton). El este directorul creativ al Verve Brand Consultancy (www.verve.co.uk) cu o experienta de peste 30 de ani in industria creativa. Paul a lucrat in domeniul publicitatii, brandingului, designului si marketingului si ajuta organizatiile de toate tipurile si dimensiunile sa realizeze potentialul marcii prin consultanta strategica, servicii creative, seminarii si ateliere de formare. El este Marketer Chartered si director de curs pentru CIM. Paul a aparut pe BBC, ITV si Channel 5 News. La Institutul de Marketing din Romania, Paul a realizat cursuri personalizate de brand in Romania pentru unele mari companii FMCG din regiune

 

Toti cursantii nostri inscrisi in programele training si certificare international in marketing (CIM) pot participa gratuit la acest webinar, aici. 

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.