Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 667

Valoarea de viata a clientilor

17 Mai 2016

Valoare de viata a a clientilor (Livetimevalue , LTV sau Customer lifetime value, CLV) este un indicator folosit pentru a evalua relatia unei organizatii cu clientii actuali. Utilizarea acestui indicator permite organizatiei sa-si mute atentia de la urmarirea profitul pe termen scurt (lunar/trimestrial/anual), la construirea unei relatii profitabile si pe termen lung cu clientii sai.

Alina Stancu

Consultant financiar

Este specializata in matematica si management financiar. Are o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar. A detinut pozitii de controlor financiar sau director financiar in diferite companii nationale si multinationale din industria farmaceutica, alimentara, inginerie si proiectare, constructii componente industriale si servicii financiare. Alina Stancu este membru ACCA din 2008 si membru FCCA din anul 2013.

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.