Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Calendar CIM: septembrie 2014 - decembrie 2014

30 Apr 2014

Suntem in plina sesiune de pregatire pentru evaluarea din iunie si in curand vor incepe  noi grupe pentru sesiunea din septembrie a programelor de certificare CIM si CAM. Reamintim datele cheie ale calendarului de examinare Chartered Institute of Marketing pentru cei care doresc sa finalizeze aceste programe de certificare in intervalul septembrie 2014- decembrie 2014.

Cei care nu s-au inscris deja trebuie sa aiba in vedere si formalitatile de inscriere la Oxford College of Marketing si etapele de parcurs:

  1. EVALUAREA PRELIMINARA: experienta profesionala si academica, testul CIM daca este cazul;

  2. INSCRIEREA LA CURSURI: finalizarea procedurii de admiterea si completarea formularului de inscriere la  Oxford College of Marketing;

  3. ACHITAREA TAXEI DE MEMBRU CIM.

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.