Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Articole filtrate dupa data: Luni, 02 August 2021

Plecând de la ideea că în business, indiferent de contextul social în care ne aflăm, procesele de învățare și socializare nu trebuie să se oprească niciodată, Virtualized, primul concept de expo-conferințe B2B online din România, lansat anul trecut de către UNIVERSUM Events, își anunță cele două ediții din această toamnă, pe 29 și 30 septembrie. 

29 Septembrie 2021 - Robotic Process Automation - Adding process to performance, este primul eveniment- conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România și se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum CEO / General Manager, CFO / Financial Director, CIO / CTO / Information & Technology Manager, COO / Operations Director, antreprenorilor, dar și profesioniștilor precum HR Manager / HR Director, Project / Business Management, IT Project Manager / IT Specialist, Financial & Procurement Professionals, HR - Recruitment Professionals, HR Professional, Online Entrepreneur din orice domeniu de business.

RPA adding process to performancex900

Evenimentul va dezbate aspecte de ultimă oră legate de importanța utilizării inteligenței artificiale și a automatizării digitale pentru a optimiza procesele de lucru, a crește productivitatea și a dezvolta businessurile. 

Printre speakerii internaționali confirmați la evenimentul Robotic Process Automation - Adding process to performance se numără: 

  • JUSTAS BRAZAUSKAS, Product Owner for Logistics Automation, Metso Outotec

Justas are experiență de peste 10 ani de experiență în leadership, management de proiect și consultanță în afaceri pentru companii internaționale. Este expert în RPA, soluții SAP Finance, soluții logistice și metodologie Scaled Agile Framework. 

În cadrul evenimentului din septembrie, Justas va prezenta rezultatele proiectului de automatizare a proceselor logistice din cadrul companiei internaționale Metso Outotec. Proiectul a fost dezvoltat în iunie 2020, devenind în prezent robotul cu cele mai bune performanțe în procesul logistic. 

  • ARMAND ANGELI, Președinte, RPA/Intelligent Automation/SSC committee, DFCG (the French CFO Network)

Armand Angeli conduce comitetul RPA / Intelligent Automation / Shared Services și Outsourcing Committee al DFCG, Institutul CFO francez, un Think Tank cu peste 400 CFO’s, Shared Services/ GBS, Automation coE și liderii de transformare financiară și este un expert recunoscut la nivel mondial în servicii partajate și outsourcing, RPA, automatizare inteligentă și dezvoltarea afacerilor internaționale.

El va susține în cadrul evenimentului o conferință pe tema Cum poate optimiza RPA-ul domeniul Financiar și back-office.

 

30 Septembrie 2021 - HR 21. Tech Recalibration, ultimul eveniment din seria Virtualized din acest an este dedicat atât factorilor de decizie dintr-o companie, precum CEO / General Manager, COO / Operations Director, antreprenorilor din IT& tech, dar, mai ales, profesioniștilor din domeniul resurselor umane: HR Manager / HR Director, HR - Recruitment Professionals, HR - Training Professionals & Organizational Development, HR Learning & Development, HR Professional, indiferent de domeniul de business.

Pornind de la schimbările majore de stil de lucru și comunicare internă impuse anul trecut de pandemia Covid-19, conferințele vor aborda subiecte de actualitate despre modul în care trebuie să utilizăm în continuare tehnologia și digitalizarea pentru a optimiza forța de muncă, procesele de lucru în echipă, și, cel mai important, cum să avem grijă de bunăstarea angajaților.  

hr tech recalibration

Printre speakerii internaționali confirmați la evenimentul HR21. Tech Recalibration se numără: 

  • HEIKO FISCHER, Chief Troublemaker, Resourceful Humans


Heiko Fischer este fondatorul Resourceful Humans, o companie tech premiată la nivel international, ce oferă consultanță firmelor și echipelor de lucru să abandoneze ierarhia, politica și birocrația și să lucreze ca rețele inteligente, antreprenoriale. 

Sub deviza 100% antreprenoriat. 0% Birocrație, Heiko și-a construit filosofia inspirându-se din jocurile video. El a reorganizat astfel sistemul de lucru pornind de la „principile primare” bazate pe organizațiile tip rețele de lucru și pe modul RH - co-creare și responsabilitate prin alegere, simplitate și divulgarea radicală a informațiilor. Bineînțeles, tehnologia are un rol esențial.

Heiko va explica sistemul său de lucru pe 30 septembrie, în cadrul HR 21.Tech Recalibration.

Virtualized a fost creat pentru a depăși orice graniță, pentru a oferi tuturor profesioniștilor din numeroase domenii și verticale de business, indiferent de locul în care aceștia se află, cea mai nouă informație din domeniul tehnologiei.

Expo- conferințele Virtualized sunt structurate astfel: conferințele online orientate spre teme de actualitate, susținute de către experți internaționali și locali, zona expozițională, unde companii din diverse domenii își prezintă produsele și serviciile, panel-uri unde profesioniști internaționali și locali de top dezbat Live subiecte de actualitate din domeniile în care activează, demonstrații Live/workshop-uri ce prezintă soluții concrete de business, dar și pauze de networking, în timpul cărora participanții pot interacționa în timp real între ei sau cu reprezentanții companiilor participante, accesând chat-ul.

Expo-conferințele se desfășoară pe platforma complexă, MyConnector.

Participarea la cele două expo- conferințe Virtualized este GRATUITĂ și se face după validarea înregistrării de către organizator, pe https://www.virtualized.ro/.  

Este obligatoriu ca participanții să se înscrie cu informațiile de business (e-mail de companie/ telefon/ job title).

Organizatorul își rezervă dreptul de a selecta participanții.

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale:

https://www.virtualized.ro/   

https://www.instagram.com/virtualized/

 https://www.linkedin.com/company/virtualized

https://www.facebook.com/Virtualized   

Published in Comunicate

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.