Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Cel mai mare investitor privat in domeniul energetic din Romania cauta noi specialisti pentru echipa sa

07 Oct 2016

Enel, unul dintre cele mai mari grupuri de utilitati din lume si cel mai mare jucator privat din zona  energiei din Romania, isi extinde echipa de marketing si cauta profesionisti pregatiti! Compania a trecut recent printr-un provocator si extins proces de rebrading, dar si de comunicare si transformare digitala, fiind activa in toate zonele comunicarii de marketing, prin cercetare  de piata, dezvoltare de produse si servicii, marketing online la proiecte de responsabilitate sociala. 

 

Marketing Focus iti prezinta cele mai noi posturi disponibile in cadrul companiei Enel, in birourile din Bucuresti.

  1. Online Marketing Specialist. 

Pentru completarea echipei de marketing, se cauta un Specialist in marketing online, inovator, care sa structureze informatiile pentru canalele online, sa optimizeze SEO site-urile Enel, sa planifice si sa implementeze campanii online eficiente, sa analizeze performanta paginilor web si a aplicatiilor mobile, sa devzolte produse si servicii online si sa coopereze cu restul departamentelor (customer care, legal, IT, product development etc). Contractul este fix, pentru o perioada de 2 ani.

Candidatul ideal trebuie sa aiba mai mult de 3 ani experienta in on-line marketing (cu exceptia social-media), sa stapaneasca limba engleza, sa aiba cunostinte avansate de MS Word, PowePoint, Google Analytics, Google tag manager si cunostinte bazice de CSS, HTML (Javascript, PHP, SQL sunt un plus), abilitati analitice, de comunicare si relationare, perspicacitate de afaceri, orientare catre rezultate intr-un mediu foarte dinamic.

  1. Data Mining Analyst.

Contractul este fix, pentru o perioada de 2 ani. Data Mining Analyst va sprijini activitatea intregii echipe prin analizarea si interpretarea datelor statistice pentru cresterea eficientei activitatilor de vanzare, identificarea si documentarea modelelor comportamentale si a profilelor clientilor pentru o corecta segmentare si personalizare, analizarea si cercetarea nevoilor si preferintelor clientilor, identificarea oportunitatilor de afaceri si oferirea de spijin in vederea implementarii acestora, monitorizarea rezultatelor dupa ce produse, servicii si campanii noi au fost lansate si gasirea de solutii pentru imbunatatirea rezultatelor.

Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta mai mare de un an in analiza de piata si marketing research, diploma universitara (in Statistica sau Marketing reprezinta un plus), cursivitate in limba engleza, cunostinte avansate de Access, Word, PowerPoint, SQL (cunostintele de Enterprise Miner, Enterprise Guide, SAS reprezinta un plus), abilitati analitice, de comunicare si relationare, perspicacitate de afaceri, orientare catre rezultate intr-un mediu foarte dinamic.

  1. Product Marketing Specialist.

Pentru completarea echipei de marketing este nevoie de un specialist care sa ajute de la planificare pana la livrarea in toate etapele de viata ale noilor produse, prin analiza pietei si interpretarea datelor specifice pentru identificarea oportunitatilor de business, analiza interna a documentelor legale referitoare la noile produse, descrierea tehnica si economica a conditiilor aplicabile noilor produse, definirea strategiei de comunicare si a canalelor adecvate de vanzare pentru lansarea noilor produse, crearea de documente specifice pentru dezvoltarea noilor produse si oferirea de suport altor departamente in relatie cu lansarea acestora.

Candidatul ideal are diploma in Marketing (masterul reprezentand un plus), mai mult de doi ani experienta in product marketing, product management sau product planning, cunostinte solide de MS Word, PowerPoint, Excel, abilitati de comunicare – in scris si oral (emailuri, prezentari, discutii telefonice), fluent in engleza, autonom, creativ, hotarat si capabil sa gestioneze mai multe proiecte simultan, respectand dead-line-urile, capabil sa invete rapid despre noile sectoare ale industriei si noile tehnologii, energic, activ, orientat spre rezultate, cu personalitate directa, deschisa si corecta, integru.

Cei interesati de oricare dintre aceste oportunitati sunt rugati sa trimita CV-urile la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana pe 20 octombrie ac.

 

Cristina Lincu

Cristina Lincu este consultant in comunicare si content writer, cu o experienta de peste 15 ani in marketing, jurnalism si comunicare, atat in Romania, cat si in Spania.

Aici a coordonat activitati de marketing in diferite companii, precum Western Union sau MoneyGram, dar si proiecte dedicate comunitatii romanesti din diaspora („Roman in Lume” – ziar de limba romana, emisiuni, evenimente, site). In on-line administreaza mai multe bloguri, este co-fondator al platformei Chic-Elite.ro, fiind si detinatoarea unui premiu pentru blogging creativ (SuperBlog 2014).

Specializarea in marketing se imbina astfel perfect cu pasiunea si talentul pentru scris.

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.