După doi ani de evenimente online, cea de a 17-a ediție anuală a GPeC SUMMIT se va desfășura cu prezență fizică pe 30 și 31 Mai la Teatrul Național și la Hotel Sheraton din București.
28 de speakeri internaționali și români vor urca pe scena GPeC SUMMIT, iar organizatorii au pregătit două zile de informație practică pentru toți cei interesați de E-Commerce și Digital Marketing: Conferință, 5 Cursuri Intensive, 1 Masterclass, 4 Workshop-uri, dar și Expo și Networking Party pentru a înlesni parteneriatele între antreprenori și jucătorii din domeniu.
GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment din regiune dedicat Comerțului Online și Marketing-ului Digitial.
Avinash Kaushik, Erin Weigel, Krista Seiden și Michael Aagaard vin, în premieră în România, la GPeC SUMMIT
Patru speakeri internaționali legendari vin, pentru prima oară în România, la GPeC SUMMIT 30-31 Mai:
Avinash Kaushik este Digital Marketing Evangelist pentru Google, unul din cei mai apreciați experți în Digital Analytics la nivel mondial și autor a două cărți bestseller – “Web Analytics: An Hour a Day” și “Web Analytics 2.0”. Avinash va vorbi de pe scena GPeC SUMMIT în cadrul Conferinței din 30 Mai și va susține 1 Masterclass de Analiză și Strategie de Marketing pe 31 Mai.
Erin Weigel este expert în A/B Testing și User Journey cu o experiență de 9 ani în cadrul gigantului Booking.com. Pe 30 Mai, ea va împărtăși cu audiența GPeC secretele învățate în urma celor peste 1.200 de teste A/B pe care le-a rulat la Booking.com.
Krista Seiden a lucrat timp de 7 ani pentru Google, unde a condus departamentul de Product Management al Google Marketing Platform și a fost evanghelist al suitei de produse Google Analytics. Krista va vorbi în cadrul Conferinței GPeC din 30 Mai despre Google Analytics 4 – subiect de maxim interes dat fiind că Google va renunța la varianta curentă de Analytics începând cu 1 iulie 2023.
Michael Aagaard este unul dintre cei mai cunoscuți experți internaționali în Optimizarea Ratei de Conversie, lucrând în domeniu încă din 2008. În cadrul Conferinței GPeC din 30 Mai, el va vorbi despre cele mai importante 4 pagini dintr-un magazin online și cum trebuie optimizate pentru a crește vânzările.
“Suntem bucuroși să continuăm tradiția GPeC de a aduce în România unii dintre cei mai buni specialiști din E-Commerce și Digital Marketing la nivel internațional, iar line-up-ul acestei ediții este de neratat pentru oricine activează în domeniu sau are în plan transformarea digitală. Este o șansă unică să beneficiezi de know-how-ul unor astfel de giganți în același loc”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.
Conferința GPeC – 30 Mai, Teatrul Național București
În cadrul Conferinței GPeC vor fi dezbătute subiecte de maxim interes în contextul actual din E-Commerce și Marketing Online, evenimentul fiind dedicat tuturor jucătorilor din domeniu, precum și retailer-ilor tradiționali care fac migrarea către online sau antreprenorilor care vor să dezvolte un business online:
GPeC Expo – 30 Mai, Teatrul Național București
În paralel cu Conferința GPeC, pe tot parcursul zilei de 30 Mai se desfășoară GPeC Expo - locul în care 30 de furnizori de servicii E-Commerce și Digital Marketing se întâlnesc, schimbă contacte și obțin lead-uri de la magazinele online.
Potrivit organizatorilor, peste 20 de standuri au fost deja rezervate, iar înscrierile se pot face pe site-ul GPeC până pe 15 Mai, costul unui stand de 6 mp fiind de 1.499 EUR + TVA - https://www.gpec.ro/gpec-e-commerce-expo/
GPeC Networking Party – 30 Mai, Aria TNB
Seara de 30 Mai se încheie cu GPeC Networking Party - eveniment exclusivist care reunește elita industriei Digital din România și este un prilej bun de networking cu reprezentanții celor mai importante companii din domeniu. Accesul la GPeC Party se face doar pe bază de invitație nominală și a biletelor de acces de tip ALL INCLUSIVE.
Masterclass, Cursuri Intensive și Workshop-uri – 31 Mai, Hotel Sheraton
Ziua de 31 Mai din cadrul GPeC SUMMIT este dedicată cursurilor și se desfășoară la Hotel Sheraton din București, exclusiv cu prezență fizică. Participanții vor putea alege unul din cele 7 module pregătite de organizatori, acestea desfășurându-se în paralel. Sunt max. 30 de locuri disponibile la fiecare modul.
1 Masterclass de Analiză și Strategie de Marketing cu Avinash Kaushik
Masterclass-ul va trece prin modelul DMMM (Digital Marketing & Measurement Model) și identificarea principalilor KPI, măsurarea eficienței campaniilor de marketing, modele de atribuire, Social Media și se va încheia cu o sesiune dedicată AAA (Ask Avinash Anything).
5 Cursuri Intensive de o zi întreagă pe cele mai importante subiecte de E-Commerce & Digital Marketing, cu unii dintre cei mai buni traineri din domeniu:
1 Modul de 4 Workshop-uri despre scalarea business-urilor online:
Detaliile complete despre GPeC SUMMIT, precum și înscrierile sunt disponibile online pe site-ul GPeC: https://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/
Lider de piață în Polonia în domeniul automatizării pentru Ecommerce, BaseLinker s-a lansat în România în 2021 cu obiectivul de a deveni soluția nr. 1 pentru automatizarea proceselor magazinelor online care implică mai multe servicii. BaseLinker este un serviciu de tip SaaS, disponibil prin intermediul unei pagini web și nu este necesară instalarea unui software dedicat. Acesta poate fi accesat prin intermediul oricărui browser 24/7, fără să fie condiționat de anumite cerințe de sistem.
Prin BaseLinker poate fi configurat un flux automat pentru procesarea comenzilor descărcate din diverse surse (site-uri, marketplace-uri, etc). În funcție de sursa comenzii, pot fi configurate diverse acțiuni automate cum ar fi:
Cum funcționează o integrare BaseLinker cu un marketplace?
Integrarea BaseLinker cu un marketplace funcționează într-un proces bine stabilit:
Unul dintre parteneriatele recent încheiate de BaseLinker este cel cu eMAG Marketplace prin care comercianții care activează pe platformă își pot centraliza activitatea pe o singură interfață simplă. De asemenea sellerii își pot lista rapid produsele și menține actualizate toate ofertele și stocurile atât pe eMAG Marketplace, cât și în magazinul propriu sau pe alte marketplace-uri, fără instalarea unui software dedicat. Comenzile primite pe platforma eMAG Marketplace sunt procesate rapid, alături de celelalte comenzi plasate pe alte canale de vânzare pe care comercianții le utilizează.
Integrarea unui magazin online cu eMAG Marketplace prin intermediul BaseLinker permite atât importul comenzilor de pe eMAG Marketplace cât și listarea ofertelor provenite din magazinul online, cu doar câteva click-uri. De asemenea, acest parteneriat permite integrarea cu mai multe companii de curierat și automatizarea activităților de procesare repetitive, precum emiterea și printarea AWB-urilor sau a facturilor.
Integrarea magazinului online cu eMAG este complet automatizată și adaptabilă la particularitățile fiecărui business. BaseLinker oferă integrare bidirecțională cu eMAG, ceea ce permite importul comenzilor, cât și listarea ofertelor bulk provenite din produsele din Baselinker, cu doar câteva click-uri.
Integrarea cu modulul eMAG permite:
Până la finalul lunii mai, comercianții pot testa gratuit serviciul, folosind codul EMAG60 în formularul de înregistrare. Sellerii prezenți pe eMAG Marketplace pot beneficia de o ofertă exclusivă și de suport dedicat pentru integrarea afacerii cu BaseLinker atât online cât și telefonic sau pe email.
Parteneriatele de tipul celui pe care îl avem cu platforma eMAG susțin planurile antreprenorilor care să accelereze dezvoltarea business-ului atât local, cât și internațional. Deciziile de business scalabile pe termen lung, dar și o creștere sănătoasa atât pe verticală, cât și pe orizontală sunt susținute prin inovație și procese automatizate, care elimină acțiunile repetitive - fie că vorbim de listarea produselor, sincronizarea stocurilor sau de procesarea comenzilor - și care permite magazinelor online să crească sănătos într-o piață din ce în ce mai competitivă”, declară Ruxandra Geantă, Co-CEO BaseLinker România.
Pe parcursul anului 2021 am avut privilegiul de a intervieva mai mulți profesioniști care au background de marketing și care...
Ce schimbări importante au intervenit în modul și procesele de lucru odată cu creșterea accelerată a interacțiunilor digitale? Ce beneficii...
Cum se pot întâlni studiile tehnice cu marketingul altfel decât într-o companie producătoare de materiale de construcții? Cum se poate...