Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Va interesează sa va faceti publicitate pe site?. Scrieti-ne la contact[@]marketingfocus.ro

Proiecte speciale. Sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Articole filtrate dupa data: Joi, 19 Decembrie 2019

Luni, 16 Decembrie 2019, in cadrul unui workshop la care au participat specialisti in marketing din cadrul unor companii importante din piata din Romania, Convex Network a lansat aplicatia m(ai)models care „foloseste AI (Inteligenta Artificiala) pentru a sustine activitatile de marketing”.

Aplicatia beneficiaza de tehnologie Microsoft de tip AI (Artificial Intelligence) si Machine Learning care ofera asistenta in procesul decizional. Principalele functionalitati ale solutiei sunt:

  • definirea bugetului optim de marketing bazat pe constrangeri interne si externe, apeland la algoritmi matematici si invatare automata din istoricul derularii de bugete si campanii din anii precedenti;
  • planificarea campaniilor de marketing si gestionarea derularii acestora pana la finalizare urmarind realizarea task-urilor specifice fiecarei campanii de catre responsabili;
  • Urmarirea si analiza campaniilor si executia bugetului de marketing.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul web https://maimodels.com.

Convex Network a fost infiintata in anul 2005 ca o necesitate la dinamica pietei de servicii IT din Romania. Focusul companiei este pe calitatea serviciilor oferite si implicit multumirea clientilor. Pragmatismul, creativitatea, indrazneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii si consecveta definesc echipa Convex Network.

Pornind de la solutiile si serviciile pe care le furnizeaza societatea, precum aplicatii de business - Multimedia Ads (solutie de marketing de tip Digital Signage), HROrganizer (suita de tip HRIS pentru gestionarea organizatiilor dpdv HR, TimeManagement, Recrutare, Performance Appraisal, Talent Management, Manpower Plan si HR Budgeting), OrganizeCRM (suita de tip CRM pentru gestionarea proceselor de vanzari, case management, CallCenter, Project Management si Timesheet), FastAlarm (solutie de tip Business Continuity pentru gestionarea procedurilor de Disaster Recovery), AgilePointBPM (platforma de tip Business Process Management), Solutii pragmatice de Securitatea informatiei, echipa a dezvoltat aplicatia m(ai)models, o solutie de gestiune a activitatilor departamentelor de marketing din companii medii si mari, in cadrul unui proiect finantat prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020.

            Misiunea Convex Network este aceea de a contribui prin solutiile implementate la succesul clientilor atingand rezultate pragmatice – "We Do IT"!

Proiect co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020.

Published in Noutati

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.