Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

MARKETING PE MOBIL: Portofelul electronic

19 Feb 2014

Marketingul mobil a devenit un element esential in strategia oricarui specialist de marketing, iar anul 2013 este considerat a fi ”anul mobilului” in lume. Telefoanele inteligente au schimbat peisajul in retail. Acestea ne ajuta sa cercetam, comparam si sa cumparam produse nu doar online, ci chiar in magazine, cu ajutorul unor aplicatii mobile speciale.

Anul trecut, publicitatea pe mobil a avut o crestere de mai bine de 75%, iar obiceiul de a face achizitii de pe telefon sau tableta s-a integrat deja in societatea consumatorului modern. Conform wall-street.ro, in Romania exista aproape 5 milioane de telefoane inteligente in uz, iar piata de marketing pe mobil a crescut cu 25% fata de 2012, ajungand sa valoreze aproape 10 milioane de euro.

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.