Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Profesionalizarea, prioritatea marketerilor in 2014

22 Ian 2014

Dragos Stanca, Managing Partner ThinkDigital Romania, are incredere in puterea mixului corect de brand/ awareness marketing cu performance si Cross-Channel Optimisation. Adica, „sa spunem si povesti frumoase, sa surprindem consumatorul, nu doar sa alergam dupa metrici seci si e adevarat, foarte utili si necesari. Nu e ok sa transformam principalul avantaj al comunicarii digitale – si anume masurabilitatea dusa la maxim – in principalul dezavantaj. Ca in tot si in toate in viata, echilibrul corect e cheia succesului.”

Care credeti ca a fost cea mai importanta schimbare in marketingul digital pe piata romaneasca in anul 2013?

Stabilizarea Facebook ca linie separata in bugetele de marketing digitale a companiilor si agentiilor din Romania, alaturi de bugetele alocate Google si publisherilor locali.

Anca Macoviciuc

Anca Macoviciuc este Digital Consultant la Institutul de Marketing, specialist in comunicare si marketing online cu peste 10 ani de experienta in online media.

A lucrat ca Project & Content Manager pentru Radio21.ro, Realitatea.net, F5Webcorp (Tabu, 24fun, SuperBebe, Romantica), Romania Libera, Ziare.com, Softpedia si a coordonat diverse proiecte online. Desfasoara proiecte de consultanta ca freelancer in comunicare online. A coordonat departamentul de acreditari TIFF (Transilvania International Film Festival) si s-a ocupat in ultimii ani la acelasi festival de productie video. A produs si realizat emisiuni radio pentru Tananana, Radio 21.

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.