Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Marketing la foc automat: Cum faci marketing profitabil si 2000 de campanii intr-o singura zi?

11 Dec 2014

Despre durerile de cap pe care ni le-a adus revolutia digitala si noile tehnologii nu e nevoie sa le amintesc celor care lucreaza in marketing, ca mine. Oportunitatile sunt si mai multe, insa trei mari probleme raman in top pentru majoritatea dintre noi: informatia de marketing din surse tot mai diferite, explozia canalelor de comunicare, dar si diferitele tipuri de clienti, aflati in stadii de achizitie diferite ale produselor si serviciilor noastre. Am ajuns la workshopul sustinut de Romsys si Oracle cu multe intrebari. Ce masuri putem lua pentru a rezolva aceste probleme? Cum ne imprietenim cu tehnologia pentru performanata mai mare de marketing? Cum putem automatiza munca noastra de oameni de marketing fara sa ne indepartam de clienti? Ce inseamna Marketing 4.0, ca provocare lansata de Irina Olanescu de la Romsys ca etapa urmatoare de pus pe lista de obiective in 2015? 

Oana Sav

Oana Sav este Chartered Marketer si a studiat la Oxford College of Marketing. Este consultant, trainer şi Center Manager la Institutul de Marketing.

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.