Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Ciprian Pasca

Ciprian Pasca

Ciprian Pasca are o experinta de peste 15 ani in marketing si vanzari, indeoseobi in mediul online, realizand numeroase campanii integrate de comunicare pentru companii importante la nivel local si international.

A participat in cadrul a diverse proiecte de voluntariat, sustinand traininguri si prezentari pe subiecte de antreprenoriat, marketing si strategii de succes pentru campaniile din mediul digital. In prezent, ocupa functia de Country Manager la ZONIZ, prima platforma integrata de marketing de proximitate, ce are misiunea de a conecta magazinele fizice cu lumea digitala.

Intr-un domeniu in care schimbarile tehnologice au loc cu o rapiditate extraordinara oportunitatiile sunt nelimitate, iar efortul este mai degraba in a tine pasul cu trendurile si a selecta cele mai eficiente modalitati de comunicare. Daca ar fi sa nu discutam – din limitari de spatiu, despre oportunitati de baza precum optimizarea paginii web pentru mobil, social media, continut de calitate si alte aspecte de baza din digital marketing, atunci cred ca una dintre cele mai importante provocari actuale pentru marketerii din Romania este aceea de a comunica contextual.

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.