Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Maia Novolan

Maia Novolan

MAIA NOVOLAN este Mobile Strategist si General Manager la SYSCOM DIGITAL.

Maia Novolan lucreaza in mobile marketing inca din din 1995, cand lansa primele aplicaţii telefonice interactive in strategia de marketing si promovare pentru creşterea audienţei canalelor media la grupul Media Pro.

In 2009 a infiintat Syscom Digital, companie care a derulat proiecte pentru companii precum Coca-Cola, Unilever, Murfatlar, Procter & Gamble, Omniasig, McDonald's, Nescafé, Fanta, Alexandrion , Groupama, Metro, Mastercard, etc.

Asa cum era de asteptat inca de acum doi ani, mobile marketingul iese incet, incet din nisa si intra in advertisingul mainstream. Este o industrie care se dezvolta rapid, o tehnologie cu evolutie surprinzatoare, asadar oportunitatile pentru marketeri, companii si branduri sunt in acest moment foarte mari si continua sa se extinda.

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.