Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Tom Daley devine primul bărbat ambasador al brandului Rimmel London

21 Oct 2022

Rimmel London îl numește pe Tom Daley ambasador global Rimmel, pentru că frumusețea nu este doar despre un gen anume, ci este despre incluziune și încredere, astfel că Tom se va alătura gamei Match Perfection, alături de Adwoa Aboah, ambasador Rimmel.

Parteneriatul dintre Tom și Rimmel London subliniază perfect mesajul brandului. Cel mai decorat săritor în apă britanic din toate timpurile, Tom este unul dintre cei mai recunoscuți sportivi din lume. În plus, el este recunoscut pentru activitatea sa filantropică, pentru susținerea comunității LGBTQ+ și pentru aducerea în atenția publicului a unor subiecte mai puțin abordate, precum problemele de sănătate mintală în lumea sportului. Angajamentul lui Tom de a încuraja oamenii să fie sinceri cu ei înșiși și de a apăra lucrurile în care cred completează perfect filosofia Rimmel, aceea de a celebra încrederea în sine.

Legat de noul său rol, Tom a declarat: „Sunt încântat să fiu primul bărbat ambasador Rimmel la nivel mondial. Indiferent de gen, toată lumea ar trebui să poată să arate și să se simtă ca cea mai bună versiune a sa și este minunat să văd că această diversitate se întâmplă în industria de beauty”.

Despre gama Match Perfection, Tom adaugă: „Sunt un mare fan al fondului de ten Rimmel Match Perfection Foundation, pentru că îmi face pielea să arate netedă și proaspătă. Este ideal pentru acele zile în care am nevoie de puțin ajutor pentru a mă simți mai încrezător”.

Sarah Al Shohaib, vicepreședinte Rimmel, comentează: „Parteneriatul Rimmel cu Tom Daley marchează o nouă eră interesantă pentru brand. Suntem mândri de misiunea noastră de a prioritiza diversitatea și incluziunea și ne simțim onorați să îl avem pe Tom ca primul nostru ambasador de gen masculin la nivel global. În calitate de atlet de talie mondială și de activist în domeniul sănătății mintale și al drepturilor LGBTQI+, Tom este un adevărat model. Lucrând împreună, aspirăm să încurajăm acceptarea, diversitatea și încrederea”.

Tom se alătură astfel modelor care au fost anterior ambasadori Rimmel London, printre care Kate Moss, Georgia May Jagger, Cara Delevingne și Rita Ora.

 

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.