Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Articole filtrate dupa data: Marți, 22 Martie 2022

În premieră în piața de media, Revista Biz împreună cu PRO TV au lansat Lionheart, prima copertă NFT din România!

Inovația face parte din ADN-ul Biz, revista a avut primele coperte cu realitate augmentată și a obținut primul premiul Red Dot pentru România, prin coperta Biz Singapore, realizată de Brandient. De asemenea, Biz si-a mutat redacția în 12 țări, de pe trei continente, în cadrul proiectului editorial unic Biz World.

Cea mai nouă premieră este prima copertă NFT din România. Pentru acest proiect Biz are ca partener un alt pionier al pieței media din România, PRO TV.

Conceptul și NFT-ul Lionheart au fost realizate pentru revista Biz și emisiunea Imperiul Leilor de către Marius Goleanu, Head of Innovation KUBIS. Puteți vedea NFT-ul și licita pentru achiziția acestuia accesând link-ul http://tiny.cc/BizNFT.

Licitația pornește de la prețul de 2ETH si se va încheie pe 27 martie, la 11:59 AM. Cea mai mare oferta de la ora închiderii licitației va câștiga NFT-ul Lionheart.

"NFT-urile, non fungible tokens, se află la intersecția dintre tehnologie, artă și business, iar show-ul Imperiul Leilor, care la oferă antreprenorilor șansa de a-și prezenta ideea de business în fața a cinci investitori pentru a obține finanțare, se află la intersecția dintre business și divertisment. Este combinația perfectă care ne-a inspirat pentru prima copertă NFT din România. Ca de obicei, Biz se află în fruntea valului schimbării”, spune Marta Ușurelu, Owner Biz.

Banii obținuți în urma licitației pentru NFT-ul Lionheart vor fi donați către Hope and Homes for Children.

 

Published in Comunicate

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.