Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Initiative de marketing: de la "vindem de toate pentru toti" la "propunem solutii relevante pentru fiecare segment de clienti"

20 Mai 2015

Stefan Ciltia a lucrat peste 10 ani la Metro Cash & Carry si si-a dezvoltat cariera intr-o arie de marketing care are inca putini profesionisti: retentie, loializare si customer experience. A reusit sa dezvolte si sa implementeze aici proiecte complexe care au starnit si interesul colegilor din Germania. Mai mult, acestia  au perfectionat modelul german dupa initiative si idei din Romania. A reusit sa-si "vanda" ideile unor oameni de decizie din companie si sa obtina acel vital "management buy in" fara de care multe initiative de marketing esueaza, indiferent cat de stralucite sau inovatoare ar fi proiectele din spatele lor. Stefan este membru al Asociatiei Institutul de Marketing, colaborator la portalul de informatii si resurse de marketing Marketing Focus si a inceput in martie 2015 cursurile pentru programul de certificare internationala Diploma in Professional Marketing al Chartered Institute of Marketing cu Oxford College of Marketing si Institutul de Marketing

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.