Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Stefan Georgescu, BrandUP Interactive: "Cuvantul magic pentru digital strategist este insight."

25 Feb 2015

Psiholog pasionat de marketing, Stefan Georgescu si-a inceput cariera in cercetare de piata unde spune ca si-a facut “botezul” in ceea ce inseamna comportamentul consumatorului. Dupa un an si jumatate, si-a dat seama ca vrea sa faca strategie si asa ajuns la BrandUP Interactive, companie specializata in livrarea de solutii de marketing online, unde detine functia de digital strategist.

Ce inseamna digital strategist? Ce responsabilitati iti revin in cadrul companiei?

Nu cred sa fie in prezent o definitie general acceptata. Pentru mine, specialistul in strategie digitala incearca sa inteleaga cat mai bine comportamentul persoanelor in mediul online si in functie de acesta sa determine principiile si cadrul viitoarelor actiuni de marketing. Indiferent de cum il definim, ai nevoie de trei caracteristici: imaginatie, intuitie si un spirit analitic. Ajuta foarte mult si cunostintele tehnice - IT.

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.