Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Articole filtrate dupa data: Marți, 02 Mai 2023

Sivia Teodorescu, managing partner Zaga Brand, a primit premiul pentru excelență în management în cadrul unui eveniment de tradiție organizat de Capital.

Ea a primit trofeul pentru „construcția unui brand gastronomic al bucătăriei românești”, asumat prin proiectul Amintiri Gustoase, parte din platforma Cronicari Digitali, dezvoltată de agenția Zaga Brand și Asociația Human Made Art.

„Vorbim despre o agenție creativă, ce aduce de 17 ani în discuție și în fața publicului subiecte relevante pentru comunitate. Proiectul nostru, Amintiri Gustoase, pune problema pe masă.

De 10 ani ne uităm la italieni cu pizza și paste, la francezi cu ale lor croisante și așa mai departe. Timp în care România riscă să piardă în următorii ani cozonacii, sarmalele, peste 1000 de feluri  de ciorbă și multe alte mâncăruri de țin exclusiv de spațiul nostru identitar. Pentru acest proiect avem nevoie de comunitati, experți, branduri și asociații care rezonează cu această misiune. Îl facem din respect pentru cei care ne-au crescut și pe care îi creștem”, a spus Silvia Teodorescu, managing partner Zaga Brand, pe scena Galei Capital Excelența în Management.

Managerii de succes ai României au fost premiați în cadrul Galei Capital Excelența în Management, miercuri, la Phoenicia Grand Hotel. Din rândul agențiilor de comunicare au mai primit trofeul Oana Bulexa, Managing Director al MSL The Practice și Radu Florescu, CEO SEE la Cheil Centrade.

„Zaga Brand s-a implicat întotdeauna în proiectele cu valoare socială și culturală. Astfel am creat platforma Cronicari Digitali, am dezvoltat Amintiri Gustoase, un proiect în căutarea identității gastronomice a României, dar ne-am ales și clienții care cred în importanța unor proiecte pe termen lung, a unor parteneriate care depășesc mizele comerciale și participă la construirea țării în care ne dorim să creștem și să ne dezvoltăm împreună.

Rezultatele se văd în acțiuni concrete, iar impactul nu se traduce doar în cifre într-un Excel, ci într-o lume mai bună pentru fiecare dintre noi”, declară Silvia Teodorescu, managing partner Zaga Brand.

 

Published in Comunicate

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.