Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Articole filtrate dupa data: Joi, 02 Iulie 2020

Joi, 02 Iulie 2020 00:00

PENNY Market devine PENNY.

PENNY anunta imbunatatirea experientei de cumparare odata cu schimbarea identitatii vizuale si a conceptului de comunicare. Astfel, PENNY Market devine PENNY., iar noul slogan al brand-ului este „Economisim bani, nu dragoste.” Noul concept de comunicare aduce cu sine o promisiune atractiva pentru clienti: la PENNY poti economisi bani fara sa faci rabat la calitatea si prospetimea produselor pe care le achizitionezi si, cu atat mai putin, la experientele placute alaturi de cei dragi.

PENNY ofera, in continuare, preturi corecte si produse proaspete de calitate, iar la toate acestea adauga un plus de modernitate. Accentul in magazin este pus pe design-ul nou si primitor, iar sesiunea de cumparaturi pentru clienti este imbunatatita datorita zonei extinse pentru produse proaspete, marci proprii pe gustul romanilor, dar si datorita semnalizarii mai vizibile a promotiilor si a categoriilor principale de alimente. In plus, noul PENNY. ofera  solutii simple, adaptate stilului de viata alert, precum produsele ready to eat, dar si cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

O alta componenta importanta a noii identitati este grija pentru mediu si comunitatile unde compania este prezenta. Multe dintre noile magazine PENNY. dispun de functionalitati care le fac prietenoase cu mediul, precum frigiderele cu usi pentru reducerea consumului de energie sau sistemele de iluminare pe baza de LED in interior si panourile fotovoltaice sau acoperisurile verzi in exterior.

Discounterul optimizeaza constant formatul magazinelor si se adapteaza noilor comportamente de consum pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai placuta pentru clienti.

„Economisim bani, nu dragoste inseamna pentru clientii PENNY posibilitatea de a face cumparaturi inteligente fara a renunta la bucuriile vietii - la generozitate, la produsele de calitate si la prospetimea acestora sau la momentele placute petrecute cu cei dragi.

Daniel Gross, Director General PENNY. | REWE Romania:

“Rebranding-ul in PENNY. participa la consolidarea strategiei de dezvoltare si reprezinta o dovada a angajamentului nostru pentru Romania. Suntem aici din 2005 si, de atunci, am invatat sa ne adaptam, dar si sa ne pastram amprenta locala. In continuare, ne vom concentra pe satisfactia angajatilor si a clientilor nostri si vom investi in calitatea produselor cu focus pe marci proprii produse local, dar si in solutii de digitalizare si automatizare. De asemenea, ne propunem sa extindem in mod sustenabil reteaua de magazine PENNY. si sa ajungem la un numar de 600 de unitati pana in 2029.”

Prezenta in Romania de peste 15 ani, reteaua PENNY a inceput procesul de modernizare inca de anul trecut, iar pana in prezent exista 26 de magazine in format PENNY. Acest design modern va fi aplicat fiecarui nou magazin deschis incepand de anul acesta, astfel ca, pana in 2022, toate magazinele PENNY din tara vor fi adaptate noului concept. Pentru anul 2020 sunt planificate 75 de remodelari PENNY., dar si intre 20 si 25 de magazine noi.

Conceptul nou de comunicare va beneficia de o campanie integrata de lansare care va include componente TV, radio, OOH, online, PR si Social Media. Spoturile pot fi vizionate pe canalul de YouTube al PENNY Romania, precum si pe website-ul www.penny.ro

Published in Noutati

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.