Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Articole filtrate dupa data: Marți, 21 Iulie 2020

Platforma DreptulLaBanking lanseaza, la data de 25 iulie 2020, primul show online din Romania de educatie financiara, “La Taclale si Parale”. Show-ul este conceput sub forma unui concurs de cunostinte generale pe teme financiare, iar gazda emisiunii este CABRAL. In primul sezon vor fi cinci emisiuni, difuzate saptamanal pe Facebook pe pagina @DreptulLaBanking si pe www.dreptullabanking.ro, sambata, de la ora 11.00, in perioada 25 iulie  - 22 august 2020.
 
La fiecare emisiune, Cabral va avea si un invitat special alaturi de care va dezbate subiecte relevante si utile din piata financiar-bancara. La fiecare emisiune se acorda un premiu, castigatorul urmand sa primeasca un voucher eMAG, in valoare de 500 lei. Participantii sunt invitati sa se inscrie in perioada campaniei pe platforma 
www.dreptullabanking.ro la concursul „La Taclale si Parale”, completand in mod corespunzator sectiunea aferenta cu datele lor de contact. In fiecare saptamana se va face o extragere electronica pentru concursul din saptamana respectiva si vor fi anuntati cate 10 participanti pe editie.
 
Cei 10 participanti vor intra in emisiune prin intermediul Zoom si vor raspunde la intrebari de educatie financiara cu ajutorul telefonului, printr-un chestionar pe platforma Kahoot! Castigatorul este identificat automat de platforma Kahoot! in functie de rapiditatea si corectitudinea raspunsurilor. La emisiuni sunt asteptati concurenti cu varsta minima de 18 ani, persoane care isi doresc sa capete notiuni de educatie financiara intr-un mod interactiv si placut.
 
Emisiunea online isi propune sa interactioneze cu cat mai multe persoane interesate si astfel, la fiecare editie, spectatorii online primesc un cod cu ajutorul caruia pot intra in joc pentru a-si masura cunostintele financiare. Regulamentul concursului este disponibil, in mod gratuit, oricarui participant pe platforma  www.dreptullabanking.ro.
 

Published in Noutati

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.