Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Va interesează sa va faceti publicitate pe site?. Scrieti-ne la contact[@]marketingfocus.ro

Proiecte speciale. Sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Marketing si legislatie in FMCG

13 Iun 2014

Campaniile de marketing in FMGC au suscitat deseori discutii aprinse. Despre legislatia si probleme intampinate in domeniu, aflam mai multe de la Andra Botan, Communication Manager la Caroli.

Care a fost cea mai grava problema legata de legislatie sau alte tipuri de reglementari cu care v-ati confruntat intr-o campanie de marketing? Cum ati rezolvat-o? 

In Romania, o campanie de publicitate cade sub incidenta mai multor acte normative, din sfere diferite - legislatia privind protectia consumatorilor si a vietii private, privind canalele de difuzare ale campaniilor (de exemplu, legislatia privind audiovizualul), continutul permis al publicitatii si, nu in ultimul rand, legislatia privind regulile pietei in general (de exemplu, legislatia privind concurenta neloiala, practicile comerciale abuzive, comercializarea serviciilor sau produselor etc.)

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.