Doriti sa fiti parteneri cu noi?

Publicitate, proiecte speciale, sponsorizari - Eduard Stancu, Director dezvoltare - eduard@marketingfocus.ro

Digital Marketing, Mobile Marketing, New Media - Anca Macoviciuc - anca@marketingfocus.ro

Interviuri – Mihaela Pantea – mihaela.pantea@marketingfocus.ro

Evenimente - evenimente@marketingfocus.ro

Stiri, communicate de presa - redactia@marketingfocus.ro

Articole filtrate dupa data: Miercuri, 29 Aprilie 2020

Samsung, Google si Apple au fost desemnate de catre romani cele mai inovatoare branduri de tehnologie in 2020. Studiul a fost realizat pentru revista Biz de Unlock Market Research, in luna martie 2020. Top 10 este completat de Microsoft, Huawei, HP, Philips, Sony, Lenovo si LG.

Tehnologia este integrata in toate aspectele vietii noastre, iar gadgeturile au devenit omniprezente. Inovatia este un diferentiator cheie in acest domeniu, iar obiectivul studiului realizat pentru Biz a fost masurarea perceptiei consumatorilor pentru marcile de tehnologie cu care interactioneaza in viata de zi cu zi din punct de vedere al gradului de inovatie pe care il atribuie acestora.

“Tehnologia nu ne mai impresiona la fel de mult in ultima vreme. Ni se parea ca nu avanseaza suficient de spectaculos. Numai ca, dintr-o data, distantati social si obligati sa lucram de la distanta, am inceput sa-i redescoperim virtutile. Realizam cat de utile sunt gadgeturile pentru videoconferinte, cum ne ajuta platformele software sa fim productivi in echipe si cum canale de promovare si vanzare ne pot acum salva businessul”, a declarat Gabriel Barliga, redactor-sef al revistei Biz.

Top Tech 30 – Cele mai inovatoare branduri tech in Romania a aparut in suplimentul Biz Tech, pe care echipa revistei Biz l-a lansat astazi.

Biz Tech este ghidul care te ajuta sa afli sunt cele mai potrivite produse high‑tech pentru angajati, antreprenori sau companii. Ce gadget, ce platforma sau serviciu iti poate oferi sprijinul esential pentru a-ti continua activitatea cu bine in criza prin care trecem cu totii.

Din cuprins

    • Topul gadgeturilor momentului
    • Aplicatii la un touch distanta
    • Solutii high-tech pentru biroul de acasa
    • Videoconferinta, dar cu ce software?
    • Tehnologia, in sprijinul continuitatii afacerilor
    • Top 30 Tech: Cele mai inovatoare branduri tech in Romania
    • Smart Beauty
    • Home tech: Confortul inteligent
    • Mobilitatea urbana in era electrica
    • Tehnologiile care conduc Industria 4.0

De la cele mai inovatoare branduri la cele mai bune smartphone‑uri, laptopturi, solutii de videoconferinte sau servicii de comunicatii care iti pot fi de folos acum, Biz Tech te asteapta sa-l comanzi si sa-l citesti.

Costul de achizitie este 90 lei (transport inclus) pentru varianta fizica si 75 lei pentru varianta electronica. Proiectul se poate comanda la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Metodologia topului:

Studiul este bazat pe o cercetare cantitativa, realizata prin 460 de interviuri online, care a cuprins barbati si femei cu varste intre 16 si 45 de ani din mediul urban (mare si mediu).

Gradul de inovare a fost determinat folosind metoda MaxDiff (Maximum Differentiation Scaling). Respondentii au realizat alegeri multiple intre marci (cea mai inovatoare marca si cea mai putin inovatoare), in urma carora a fost calculat un indice de inovatie.

Ierarhia marcilor este realizata pe baza unui index cumulat, calculat folosind scorul de inovatie (MaxDiff) precum si gradul de interactiune cu marca.

De asemenea, performanta unei marci tine in mod indirect si de notorietatea acesteia in randul consumatorului – daca acestuia nu ii este familiara o anumita marca, el nu o va putea evalua.

 

Published in Noutati

Portalul Marketing Focus a fost lansat de Institutul de Marketing  cu scopul de a aduce un plus de informatie, idei si resurse de marketing atat profesionistilor de marketing, cat si celorlalti actori si departamente implicate in livrarea performantei de marketing: comunicare si relatii publice, resurse umane, IT, financiar,  relatii cu clientii si nu in ultimul rand management. 

Newsletter

Aboneaza-te pentru a fi la zi cu ultimele informatii din marketing.